0
Zaznacz stronę

Instrukcje wykonania mieszanek od Baking Concept

Poniżej zamiesczamy instrukcje wykonania naszych mieszanek. Przesuwaj w dół , aby znaleźć potrzebny przepis

 

Instrukcja wykonania dla:

  • TRIPLE CHOCOLATE CHIP COOKIES
  • DOUBLE CHOCOLATE CHIP COOKIES
  • CHOCO OATMEAL COOKIES
  • OATMEAL COOKIES
  • CHOCO WALNUT CHIP COOKIES
  • MATCHA CANNABIS

Spokojnie, to bardzo proste

Dodaj tylko masło, jajko i odrobinę miłości!

Nagrzej piekarnik do 160°C Połącz w
misce 70 g miękkiego masła i małe jajko
Dodaj zawartość słoika i dobrze wymieszaj
Uformuj w dłoniach około 4 cm kulki
Ułóż je w odstępach na blasze wyłożonej
papierem do pieczenia i lekko je spłaszcz
Piecz ciasteczka 15 minut, aż delikatnie
się zarumienią Smacznego!
Daj im ostygnąć, a ciasteczka będą
jeszcze bardziej chrupiące

RELAX, IT’S SO EASY

Add only butter, egg and love!
Preheat oven to 160 C Knead 70g of
soft butter and 1 small egg in a bowl Add
the contents of this jar and mix well Roll
into small balls, place on a baking sheet
and flatten slightly Bake the cookies for
15 minutes Enjoy!

Leave to cool and become crunch for
15 minutes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCONES

Add only  60g of soft butter and 120ml of milk. Preheat the oven to 200°C. Put the content of the jar into a large bowl. Add the butter and milk  and knead into a dough. Let rest for 15 minutes in the fridge. Next, scatter some flour onto the work surface and roll out the dought to a thickness of 1,5- 2 cm . Cut into 9 rounds with a cookie cutter or glass and place them on the baking tray lined with parchment paper.  Bake for 12–15 minutes,  until pale golden colour. Eat warm or cold, topped with jam or clotted cream.

Dodaj tylko 60 g miękkiego masła i 120 ml mleka. Nagrzej piekarnik do 200°C. Wsyp do miski zawartość słoika. Dodaj masło i mleko. Uformuj masę i  włóż ją  na około 15 minut do lodówki. Następnie rozsyp trochę mąki na blacie i rozwałkuj ciasto na grubość około 1,5 – 2cm. Wytnij 9  okręgów za pomocą foremki do ciastek lub szklanki i przełóż je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz przez 12–15 minut, aż do delikatnego zarumienienia się bułeczek. Jedz na ciepło lub na zimno, ze swoją ulubioną konfiturą lub bitą śmietaną.

 

  • PAPRI CRACKERS 

Nagrzej piekarnik do 160°C.  Wysyp zawartość słoika do miski.  Dodaj 100 ml wody  i 60 gr masła. Wymieszaj.

Wałkuj na grubość 1 cm  i wyciaj dowolne kształty. Przełóż na papier do pieczenia i piecz w  160 °C przez 16 minut.

Przed podaniem nalezy schłodzić przynajmmniej 15 minut.

 

  • CIASTECZKA GÓRSKIE Z ŻURAWINĄ

_

 

 

 

 

 

 

  • Very Christmas Cookies

Podgrzej w garnku na małym ogniu 100g miękkiego masła i 2 łyżki miodu do momentu zagotowania. Dodaj  do garnka pierwszą warstwę  mieszanki  – cukier  i mieszaj, aż się rozpuści. Ostudź masę. Dodaj pozostałą zawartość słoika, jajko i wymieszaj. Zagnieć ciasto w kulę  i schładzaj w lodówce przez minimum 20 minut.  Nagrzej piekarnik do 170°C. Ciasto rozwałkuj  na grubość 5 mm i przy pomocy foremek wytnij pierniczki. Piecz na papierze do pieczenia przez około 10  minut . Smacznego!

Heat 100 g of soft butter and 2 tablespoons of honey in a  cooking pot over low heat until it boilsAdd the first layer of the jar  – sugar onto a pot  and stir it until it dissolves. Allow the mixture to cool. Add the remaining contents of the jar, the egg, and mix well. Knead the dough into a ball and chill in the fridge for at least 20 minutes. Preheat the oven to 170°C. Roll out the dough to a thickness of 5mm and cut out gingerbread cookies using cookie cutters. Bake on parchment paper for about 10 minutes. Enjoy!

 

  • Ciastka korzenne Pepernoten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • HOHOHO Cookies: Słoik mały

 

 

 

 

 

 

 

 

  • PROTEIN POWER COOKIEMIX

Dodaj banana i masło orzechowe

Nagrzej piekarnik do 160°C Połącz w
misce 100 g masła orzechowego i dużego
banana Dodaj zawartość słoika i dobrze
wymieszaj Uformuj w dłoniach około 4
cm kulki Ułóż je w odstępach na blasze
wyłożonej papierem do pieczenia i lekko je
spłaszcz Piecz ciasteczka 15 minut, aż
delikatnie się zarumienią. Daj im chwilę ostygnąć.

Lubisz mniej słodkie?
Zamiast banana użyj awokado

Add banana and peanut butter

Preaheat oven to 160°C Knead 100 g
of peanut butter and 1 banana in a bowl
Add the contents of this jar and mix well
Roll into small balls, place on a baking
sheet and flatten slightly Bake the
cookies for 15 minutes Enjoy!

Leave to cool and become crunch for
15 minutes.

 

 

Instrukcja składania pudełek prezentowych :

 

 

 

 

 

 

Instrukcja składania pudełka 2x