Opis
CZEKOLADA DO TOPIENIA Z PIANKAMI MARSHMALLOWS W ŚWIĄTECZNEJ EDYCJI
Jedna butelka wystarcza na 2 kubeczki gorącej czekolady
Instrukcja
- Wyjmij garść pianek z butelki
- Połowę czekolady przesyp do kubka i zalej zawartość gorącą wodą lub mlekiem, następnie dobrze wymieszaj
- Odstaw na 5 minut
- zamieszaj ponownie – na zdrowie !
TIP : Masz ochotę na pyszne kakao? Odważ 30 czekolady z butelki i przełóż do kubka. Zalej 200 ml wrzącej wody lub mleka i dobrze wymieszaj. Pozostaw do ostygnięcia na 5 minut. Udekoruj piankami.
Czekoladowe kawałki możesz roztopić też standardowo w kąpieli wodnej
SKŁADNIKI : CZEKOLADA (cukier, miazga KAKAOWA min. 34%, masło KAKAOWE , MLEKO pełne w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy),pianki marshmallow (syrop glukozowy, cukier, dekstroza, woda, substancje utrzymujące wilgoś: syrop sorbitolowy, żelatyna (wieprzowa), koncentraty owocowe i warzywne (burak czerwony, krokosz barwierski, spirulina, aromaty)
Waga netto: 125 g